rahaa, rahaaaa

rahaa, rahaaaa
tahtooo, tahtooo

torstai 22. elokuuta 2013

ääh.... Miksi ei voi olla helppoa suoraa ratkaisua kaikkeen. Miksi ei voi vaan olla yhtä oikeaa ratkaisua ja sillä asia olisi kuitattu. Noh, tietenkin elämä olisi sitten liian helppoa ja ei ollenkaan jännittävää. Mutta joskus olisi vaan niin kivaa jos olisi helppoa, eikä mitään ongelmia.

Talous suunnitelma näyttää tässä kohtaa kuukautta vielä 780€ plussaa, mutta jos laskee että kaksi lauantain kauppa reissua yhteensä n.200€ ja ne loppu kuun bensat 50€. Lisäksi ne pakolliset hankinnat pojille 100€ ja tietysti kaikki mikä tässä kahden viikon aikana ehtii vielä tulla. Eipä siitä taida paljon säästöön jäädä. Kun edes jotain saisi jemmattua. 10000€ summaan on vielä pitkä matka. Ajattelin että ensi kuussa tarvitsee säästää kaikki kauppa kuitit ja käydä niitä läpi, koska näyttää siltä että yksittäisenä menona kaupassa käynti on se suurin. Jotain mätää mun hankinnoissa on jos kulut on ´noin järkyttävän isot. Kun vielä itse leivon nykyisin leivätkin. Tottahan se on että itselläni on häiriintynyt suhde ruokaan. Syön iloon, suruun, tylsyyteen ja vähän kaikkeen ja siitä ylipainonikin johtuu. Nälkäkuurista ei ole minulle haittaa :) Vuoden alusta lähtien olen laihduttanut jo 12kg ja tavoitteena on vielä 8kg. Tosin tässä vaiheessa painonpudotus ei ole enää mitään kovinkaan vauhdikasta ja jokaisen lähtevän kilon eteen on tehtävä törkeesti töitä. Elimistöni on ilmeisesti sitä mieltä että saavutettuja linjoja ei niin vaan anneta pois. Ja perintönä olen onnistunut opettamaan vanhimmalle pojalle saman häiriintyneen syömistavan. Jääkaapilla ollaan kokoajan. Joten sekin asia olisi mahdollisimman pikaisesti korjattava, vielä kun minä siihen voin vaikuttaa. Sitten myöhemmin kun hän on omillaan, sille ei voi enää mitään jos hän ei itse halua mitään asian eteen tehdä. Mutta kun hyvä ruoka on vaan niin hyvää :)

Sain mainoksen eilen plussasähköstä. Ajattelin perehtyä asiaan heti kun on luppoaikaa, jos sieltäkin saisi edes tippasen pois.... Kovastihan ne lupailee säästöä, mutta kun itselläkin on jo se tilanne että siirtohinnat on yli puolet laskusta ja nehän ei kilpailuttamalla mihinkään häviä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti