rahaa, rahaaaa

rahaa, rahaaaa
tahtooo, tahtooo

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Laina asia ei ole vieläkään selvinnyt ja se jos mikä ärsyttää....
En pidä siitä että asiat roikkuvat "vaiheessa". Pidän siitä että asiat ovat järjestyksessä, että tiedän mihin suuntaan mennään. Vielä ei uskalla tuulettaa, mutta ei auta masentuakaan.

Olen pystynyt pidättäytymään kaupassa käynnistä tälläkin viikolla. Mahtavaa. Tällä asialla saan varmasti karsittua ison kasan menoja. Koska aina jos lähden hakemaan yhtä juttua kaupasta, korissa on vähintään 10 muutakin juttua. Ainii, mä tarvin tän ja sitten tän ja tän ja ehkä vielä ton ja totakin tekis mieli :) Parempi kun pysyy kokonaan pois kaupasta, koska en oikeasti tällä hetkellä tarvitse mitään. Ruoan pitäisi riittää perjantaihin asti mainiosti.
Meillä on ollut ystävän kanssa väittely siitä kummassa kaupassa on loppupeleissä edullisempaa, K-kaupassa vai S-kaupassa. Sovimme että menen viikonloppuna muutteeksi s-kauppaan ja katotaan minkä verran siellä sitten tietyt tuotteet maksavat. S-ryhmän kortti pitäisi tietysti olla, että saisi koko hommasta suurimman hyödyn irti. Olenkin jo hieman pohdiskellut asiaa. Olisi aika näppärää jos olisi sellainen maksukortti ruokia varten. Joka kuukausi siirtäisi sinne sen 400€ ruokarahaa. Olisi yksinkertaisempaa kontrolloida ruokakustannuksia.... ainakin minun mielestäni.... Pohdin vielä asiaa ja katsotaan mikä on tilanne viikonlopun ruokakauppaseikkailun jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti